> > Pure Usenet XL

Pure XL

Het Pure XL pakket is uitermate geschikt voor iedereen met een snelle internetverbinding van bijvoorbeeld 50Mbps. Met een Pure XL pakket heb je met een snelheid van 60 Mbps toegang tot Usenet. Daarnaast geniet je van:

  • Ongelimiteerd toegang tot Usenet
  • Méér dan 4100 dagen retentie
  • Gratis 1 week vrijblijvend proberen
  • Mogelijkheid tot het delen van je pakket met anderen
Pure Usenet XL
vanaf

5,03p/mnd

NU BESTELLEN

Ieder Pure Usenet pakket kun je vrijblijvend een week gratis proberen. Uiteraard kun ieder pakket ook direct voor een maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar bestellen. De weergegeven prijs voor de langere periode is indicatief voor de maandprijs.

PAKKET PRIJS SSL RETENTIE VERBINDINGEN SNELHEID
1 year € 5,03/mnd 4100 dagen 12 60 Mbps

Retentie staat voor het aantal historische dagen dat artikelen op te vragen zijn op onze Usenet servers nadat deze er door iemand is opgezet. Stel iemand heeft 5 jaar (1825 dagen) geleden een bericht geplaatst op Usenet, dit bericht valt nog binnen onze huidige retentie (4100 dagen) en is dus nog op te vragen. Zou dit bericht 6 jaar (2190 dagen) geleden op Usenet geplaatst zijn, dan zou dit bericht helaas niet meer op te vragen zijn via onze Usenet servers.

Pure Usenet heeft jouw privacy hoog in het vaandel staan! Je kunt volstrekt anoniem gebruik maken Usenet. Dat wil zeggen, we slaan geen data op over jouw gebruik van Usenet. Het enige dat we bijhouden is het totale verbruik van je pakket. Dit kun je inzien via Mijn Pure Usenet.

Daarnaast biedt Pure Usenet bij ieder pakket de mogelijkheid om gratis via SSL (Secure Socket Layer) verbinding te maken met onze Usenet servers. Hierdoor kunnen wij een optimale beveiliging garanderen tussen onze Usenetdienst en jouw computer.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.