> Features

Snelle, betrouwbare en veilige Usenet toegang

Pure Usenet biedt het hele jaar door een hoge kwaliteit Usenet toegang voor een betaalbare prijs. Probeer de 7-daagse proefperiode, zonder beperkingen, en wij zijn ervan overtuigd dat je wilt blijven genieten van onze service en abonnementen.

features-hero

Bijzonder hoge Binaire Retentie

Retentie is één van de belangrijkste items bij het selecteren van een Usenet provider. Dit geeft aan hoelang de posten actief zullen blijven. Pure Usenet heeft meer dan 4100 dagen van retentie. Dat is echt heel veel!

features-ssl

SSL-codering

Niemand houdt ervan bekeken te worden en we nemen onze privacy serieus. Toegang tot Pure Usenet is beschikbaar via SSL-gecodeerde verbindingen, altijd gratis inbegrepen op elke account.

free-trial

7 Dagen Proefperiode

We zijn zo zeker van onze dienstverlening dat we 7 dagen gratis toegang geven om uit te proberen. Meld je vandaag nog aan voor een account, zonder risico's en laat je verrassen door onze snelheden.

best-value

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze Usenet pakketten starten met € 3,09/mnd. Geen kortingscode, couponcode of speciale aanbieding nodig; altijd goedkope Usenet van hoge kwaliteit, het hele jaar door.

usenet-provider

Tier-1 Usenet Provider

Pure Usenet is een Tier-1 Usenet provider. Dat betekent dat Pure Usenet eigenaar is van haar eigen, grote en snelste netwerk. Als je betrouwbare en snelle downloads zoekt, dan heb je een Tier1-aanbieder nodig.

support-icon

24/7/365-support

Je kunt rekenen op betrouwbare en bruikbare support van Pure usenet. Wij doen er alles aan om onze gebruikers te laten genieten, vanaf het moment van aanmelden. Is er een probleem, laat het ons weten en wij lossen het op.

max-speed

Maximale snelheid

Het Pure Usenet-platform is gebouwd voor snelheid. Of er nu verbinding wordt gemaakt via een gewone DSL of een onbeperkte breedbandverbinding, Pure Usenet kan je verbinding maximaliseren.

En er is nog veel meer

  • check-icon De Usenet-artikelen die u leest zullen nooit gearchiveerd worden
  • check-icon Ongefilterde & ongecensureerde nieuwsgroepen
  • check-icon Bespaar 20 % op alle jaarlijkse accounts