> Features

Snelle, betrouwbare en veilige Usenet-toegang

Pure Usenet biedt u het ganse jaar door premium Usenet-toegang aan een betaalbare prijs. We hebben er zoveel vertrouwen in dat u onze dienstverlening en tariefplannen goed zal vinden dat u het 7 dagen lang gratis kan uitproberen, zonder beperkingen.

features-hero

Uitzonderlijke Binaire Retentie

Retentie is één van de belangrijkste dingen om te bekijken bij het selecteren van een Usenet-aanbieder. Het vertelt u hoe lang de posten actief zullen blijven. Pure Usenet heeft meer dan 4100 dagen van retentie en we blazen de concurrentie uit het water.

features-ssl

SSL-codering

Niemand houdt ervan bekeken te worden en we nemen onze privacy ernstig. Toegang tot Pure Usenet is beschikbaar via SSL-gecodeerde verbindingen, steeds gratis inbegrepen op elke account.

free-trial

7 Dagen Gratis Proef

We geloven zo sterk in onze dienstverlening dat we u 7 dagen de tijd geven om het uit te proberen. Registreer u vandaag nog voor een abonnement-account, het brengt geen risico met zich mee en u zal versteld staan van onze snelheden.

best-value

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze Usenet-nieuwsgroeppakketten beginnen vanaf € 3,09/mnd. Geen kortingscode, couponcode of wachten op een Black Friday-verkoop nodig, gewoon goedkope Usenet-toegang van hoge kwaliteit, het ganse jaar door.

usenet-provider

De Tier-1 Usenet-aanbieder

Pure Usenet is een Tier-1 Usenet-aanbieder. Dat betekent dat we eigenaar zijn van het netwerk en er bestaat geen sneller netwerk. Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare snelle downloads heeft u een Tier1-aanbieder nodig.

support-icon

24/7/365-support

Pure Usenet biedt betrouwbare en nuttige ondersteuningsdiensten aan waarop u kan rekenen. Vanaf het moment dat u zich aanmeldt, kunt u van uw Pure Usenet-pakket genieten. Als er iets niet werkt, laat het ons dan weten en we zullen onze best doen om u zo snel mogelijk terug op Usenet te krijgen.

max-speed

Maximale snelheid

Het Pure Usenet-platform is gebouwd voor snelheid. Of u nu verbinding maakt via een gewone DSL of een onbeperkte breedbandverbinding, Pure Usenet kan uw verbinding maximaliseren.

En er is nog veel meer

  • check-icon De Usenet-artikelen die u leest zullen nooit gearchiveerd worden
  • check-icon Ongefilterde & ongecensureerde nieuwsgroepen
  • check-icon Bespaar 20 % op alle jaarlijkse accounts