> Affiliates

Affiliates

Samenvatting:

Pure Usenet werkt samen met Usenet Junction, een krachtig affiliate platform. Hierdoor zijn wij in staat u de beste commissies, affiliate tracking, rapportage en ondersteuning te bieden.

Als affiliate partner heeft u de volledige beschikking over een groot aantal banners en links. Verder krijgt u:

  • Affiliate ondersteuning: Een gemotiveerde account manager zal u helpen om bekend te raken met het affiliate programma. Daarnaast krijgt u ondersteuning op het gebied van SEO, layout en betalingen.
  • Real-Time rapportage van commissies: Vertoningen, kliks, registraties en commissies worden gemeten en Real-Time toegewezen.
  • 24/7 toegang: U kunt op ieder moment inloggen op uw admin panel om inzicht te krijgen in uw Pure Usenet affiliate campagne.
  • Speciale aanbiedingen: Krijg exclusief toegang tot speciale Pure Usenet promoties.

Commissies:

Pure Usenet biedt u de beste commissies van alle Usenet providers. Afhankelijk van de prijs van de Pure Usenet abonnee die u aanlevert, zijn er twee soorten commissies:

- U verdient $10 commissie voor iedere abonnee boven de $5
- U verdient $5 commissie voor iedere Free Trial en voor iedere abonnee onder de $5.

Commissiebetalingen van Pure Usenet zijn betrouwbaar, snel en gemakkelijk. Alle commissies met een totaalbedrag dat hoger is dan $100 worden automatisch iedere 15e werkdag van de maand uitgevoerd via Paypal of check.

Registreer vandaag nog:

Registreren is gemakkelijk en gratis. Slechts enkele contactgegevens zijn vereist en een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Het vraagt niet meer dan 2 min van uw tijd. Meer informatie en het affiliate registratieformulier vindt u hier.

Registreer vandaag nog